4ward coaching

Ontdek wie je bent en volg je eigen pad

Wie ben ik

Welkom bij 4ward Coaching! Mijn naam is Bianca Dubbelman. De afgelopen 16 jaar heb ik in mijn rol als professional met ontzettend veel mensen gewerkt.

Wat ik erg belangrijk vind is dat je het beste uit jezelf haalt en daarmee jezelf in je kracht zet. Omdat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is help ik graag mee om hierin inzichten te verkrijgen waarmee stappen voorwaarts gemaakt kunnen worden en een verandering ingezet wordt.

 

Passie

Het is mijn passie om te onderzoeken wat jou drijft, waar je gedrag en overtuigingen vandaan komen en wat wel en niet van jou is. Wat hou jij in stand en waar komt dit vandaan? hoe kun je vrij zijn van je belemmeringen en overtuigingen? Ik vind het zeer dankbaar werk om een bijdrage te kunnen leveren aan iemands geluk.

Daarnaast zie ik veel kinderen strubbelen met zichzelf of de situatie waarin ze zitten. Denk aan scheidingen, hoog gevoeligheid, pesten, onzekerheid etc. Ieder kind heeft recht op geluk, zichzelf kunnen zijn en pijnlijke situatie los te kunnen laten zodat ook zij vrijuit kunnen leven en gaan onderzoeken wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden. Het is mijn passie om in verbinding te komen met deze kinderen en ze te helpen los te komen van hun bagage en ze het geluk weer te laten voelen.

 

Dieren

Naast dat ik dol ben op dieren, weet ik dat dieren een therapeutische/ ontspannende werking hebben op mensen. Dit is waarom ik ook sessies doe waarbij ik paarden inzet. wil je hier meer over weten kijk dan bij " coaching met paarden"

 

Ontwikkeling op het gebied van Coaching/ behandeling

Vanaf februari bied ik ook reflex therapie aan. Omdat niet iedere coachvraag/ belemmering dezelfde behandeling vraagt, vind ik het belangrijk om meerdere mogelijkheden aan te bieden zodat iedere situatie op een eigen manier behandeld / begeleid kan worden.